Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Πρωκτικό σεξ – Τα μυστικά της «πίσω πόρτας»

Πρωκτικός έρωταςΓια τον άντρα, σημαίνει την ολοκληρωτική κατάκτηση του γυναικείου κορμιού και ταυτόχρονα -λανθασμένα- απόδειξη της αγάπης της συντρόφου του. Για την γυναίκα, συνήθως, το ολοκληρωτικό δώσιμο. Στην Ελλάδα αποκαλείται και «οθωμανικό». Στο εξωτερικό γνωστό ως «ελληνικό». Ο λόγος για το πρωκτικό σεξ. Η παράδοση θέλει τους περισσότερους άντρες να το ζητούν και τις περισσότερες γυναίκες να το αρνούνται. Όλοι κάτι ψιθυρίζουν γι’ αυτό, λίγοι όμως το κάνουν κι ακόμη λιγότεροι το απολαμβάνουν. Και όμως για πολλά άτομα ο πρωκτικός έρωτας αποτελεί τον απαγορευμένο καρπό του σεξ που θέλουν οπωσδήποτε να δοκιμάσουν αλλά δεν τολμούν. Η πρωκτική συνουσία -το πέος στον πρωκτό- αν και θεωρείται ομοφυλοφιλική πράξη, υιοθετείται κάποιες φορές και από τα ετεροφυλόφιλα ζευγάρια.
Για πολλούς το πρωκτικό σεξ είναι το μεγαλύτερο ταμπού. Για κάποιους άλλους πάλι όχι. Και στις δύο περιπτώσεις όμως δεν παύει να κρύβει κινδύνους. H δαιμονοποίηση του πρωκτικού σεξ ως μη φυσιολογικό (παρά φύση) συχνά οδηγεί στον αφορισμό του. Ανεξάρτητα από την ηθική διάσταση όμως υπάρχει και αυτή της υγείας, η οποία πρέπει να μας προβληματίζει περισσότερο.
Πριν πάρετε την απόφαση για την πρωκτική συνουσία, αρκεί να σκεφτείτε όσα ακολουθούν και θα σας βοηθήσουν να κάνετε τη σωστή επιλογή.
* Σίγουρα το θέλεις;
Είναι πολύ σημαντικό να αποφασίσεις μαζί με τον σύντροφο σου αν θα το δοκιμάσετε. Δεν αρκεί να αρέσει μόνο σε εσένα η ιδέα αλλά και στο άτομο που είναι δίπλα σου.
* Χαλάρωσε
Το πιο σημαντικό πράγμα όταν πρόκειται να το κάνεις είναι να έχεις ηρεμία και μία χαλάρωση που θα σου επιτρέψει να το απολαύσεις ακόμα και την πρώτη φορά. Σκέψου απλά ότι πρόκειται για μία σεξουαλικά πράξη και ακριβώς γι’ αυτό σκοπός της είναι η ηδονή. Μπορείτε να αρχίσετε την προετοιμασία με το δάχτυλο, βάζοντας κατάλληλο λιπαντικό, έτσι ώστε να είναι το άνοιγμα αρκετό για να χωρέσει το πέος. Προσοχή, ώστε το πέος να μη «σχίσει» το άνοιγμα αλλά να μπορεί να εισχωρήσει άνετα.
* Λιπαντικό
Για ένα απολαυστικό πρωκτικό σεξ απαιτείται καλή λίπανση. Μπορείτε να προμηθευτείτε από sex shop και φαρμακεία. Επίσης, υπάρχουν και κατάλληλα προφυλακτικά τα οποία μπορείτε να βρείτε στην αγορά.
* Όχι βιασύνη και πίεση
Η χειρότερη ενέργεια είναι η βιασύνη που μπορεί να καταλήξει σε υπερβολική πίεση και πόνο. Αν περιμένετε λίγο και δείξετε λίγη υπομονή με αργές και απαλές κινήσεις εισχώρησης, τότε η εμπειρία μπορεί να γίνει ευχάριστη. Μην απογοητεύεστε από την πρώτη στιγμή.
* Προσοχή στις ασθένειες
Μέσω του πρωκτικού sex είναι πολύ πιο εύκολη η μετάδοση των Σ.Μ.Α. (σεξουαλικά μεταδιδόμενες ασθένειες). Μπορεί να μην αγχώνεστε για την εγκυμοσύνη αλλά μην ξεχνάτε ποτέ το προφυλακτικό. Αμέσως μετά τον οργασμό μην παραλείπετε να κρατάτε το προφυλακτικό από τη βάση του για να αποφύγετε την διαρροή του σπέρματος.
* Ποτέ το πέος δεν μπαίνει σε άλλο σημείο του σώματος μετά το πρωκτικό σεξ
Αν μετά το πρωκτικό σεξ θελήσετε π.χ. στοματικό έρωτα, φροντίστε ώστε το πέος να έχει πλυθεί καλά με ζεστό νερό και σαπούνι. Τα βακτήρια που υπάρχουν στην περιοχή του πρωκτού μπορούν να προκαλέσουν μόλυνση ή ερεθισμό γι’ αυτό δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην καθαριότητα.
Τέλος, θυμηθείτε ότι κάθε αρχή και δύσκολη. Ίσως την πρώτη φορά να μην καταφέρετε και πολλά, αν όμως προσπαθήσετε με την ησυχία σας θα καταφέρετε να κάνετε το πρωκτικό σεξ απολαυστικό. Μην απογοητεύεστε και κυρίως διασκεδάστε το!πηγή:www.pare-dose.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου