Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

ώρα για διακοπές!

Kαλοκαιρινές διακοπές λοιπόν... Πόση χαρά κρύβει αυτή η λέξη; Πόση ανεμελιά; Όταν πηγαίνουμε διακοπές παύουμε να είμαστε όπως θα έπρεπε και γινόμαστε αυτό που στην πραγματικότητα πρέπει... ο εαυτός μας... Δεν υπάρχει ο χρόνος που σε κηνυγάει, δεν έχεις υποχρεώσεις, δεν πιέζεσαι για τίποτα. Ακόμα και όταν έχεις κάτι που σε βασανίζει, δεν υπάρχει ιδανικότερη ευκαιρία για να ηρεμήσεις, να ξεχαστείς και να γυρίσεις έχοντας βρει εύκολα και αβίαστα τη λύση.
Σίγουρα το πιο λατρεμένο στις καλοκαιρινές διακοπές είναι το ότι είναι απρόβλεπτες... Δεν ξέρεις τι θα κάνεις την επόμενη ώρα, δεν ξέρεις ποια πρόσωπα θα γνωρίσεις, ποια καινούρια μέρη και πράγματα θα ανακαλύψεις. Είναι όλα μια περιπέτεια που με την ιδανική παρέα μπορούν να γίνουν ένα παραμύθι μέσα στην πραγματικότητα, μία τρέλα που δεν θα ξεχάσεις ποτέ.
Ακόμα και μόνο 3 ή 5 μέρες διακοπών μπορούν να είναι αρκετές για να αισθανθείς ανανεωμένος, καινούριος, χορτασμένος ομορφιά και ευχάριστα δυνατά συναισθήματα. Είναι τόσο έντομα όλα στις διακοπές, γίνονται τα πάντα τόσο φυσικά, τόσο υπέροχα που δεν είναι καθόλου απίθανο να επιστρέψεις έχοντας αποφασίσει να αλλάξεις τη ζωή σου... Έχοντας αποφασίσει να βρεις άλλη δουλειά, να προσθέσεις κάτι στην καθημερινότητά σου, έχοντας ανακαλύψει μια νέα πλευρά του εαυτού σου, έχοντας βρει καινούριους φίλους, έχοντας ερωτευτεί...
Μπορέι να μην έχεις ιδέα τι θα φέρουν και οι φετινές σου διακοπές...αλλά δεν έχεις παρά να ρουφήξεις όλη τους την ομορφιά, να γευτεις ό,τι καινούριο σου φέρουν, να περάσεις πραγματικά καλά, να δώσεις τον καλύτερο και τον πιο αληθινό εαυτό σου και να ζήσεις με πάθος μεχρι και την πιο μικρούλα τους στιγμή...
ΚΑΛΕΣ ΜΑΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!

1 σχόλιο:

  1. Κάποιοι πηγαίνετε διακοπές και κάποιοι πηγαίνουν για εσάς στο σύνταγμα αγανακτισμένοι... τώρα που όλοι μας πρέπει να είμαστε μια γροθιά εσείς,κάνετε τις βουτιές σας.. ΑΥΤΟΊ ΕΊΣΤΕ ΑΥΤΟΊ ΣΑΣ ΑΞΊΖΟΥΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή